En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtlı olarak bileğalışverişmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda bileğsorunmektedir.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı düzen opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik branş ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı sıra otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı mümkün.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en yönlü fiyatlarla malik yürütmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın simultane yangın kaçış holüne çın açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya vesile vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında can Yangın Çıkış Kapısı ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne çın ürkü pas kolu bulunmasıdır.

 Strüktürnın müşterek merdivenlerinin yangın ve gayrı ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page