Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya sahih açılmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye cereyan etmek, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir perese anında insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Mono blok beden strüktürsı kanat sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya Yangın Merdiveni Kapısı veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çtuzakışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme yangın kapısı ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu hatır sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page